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RILLETTES WITH HERB, GHERKIN AND PINK RADISH TARTARE, RYE BREAD SOLDIERS

Ingredients

Serves 4

  • 150g pork rillettes
  • 6 radishes
  • 6 small gherkins
  • ½ bunch chives
  • ½ bunch parsley
  • 250g rye bread
  • Freshly ground pepper
Preparation

Preparation: 10 minutes

  • Remove the rillettes from the fridge.
  • Chop the chives and parsley very finely.
  • Wash and dry the radishes.
  • Very finely dice the radishes and gherkins.
  • In a bowl, mix all these ingredients with the rillettes, using a fork. Season generously with pepper.
  • Just before serving, grill the bread and slice into soldiers.
  • Serve immediately.

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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Crédit photo : Emilie Guelpa
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Crédit photo : @papilles

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