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DRY-CURED SAUSAGE AND VEGETABLE SKEWERS

Ingredients
  • 1 dry-cured sausage, sliced
  • 8 small mushrooms
  • 3 tbsp olive oil
  • ½ tsp Espelette chilli pepper
  • 1 pinch of salt
  • 8 small spring onions
  • 1 knob of butter
  • 1 tsp icing sugar
  • 1 yellow pepper
  • 8 cherry tomatoes
  • 8 basil leaves
Preparation
  • Peel the mushrooms and trim the stalks.
  • For the marinated mushrooms: in a bowl, pour in the olive oil, add the Espelette chilli pepper and a pinch of salt. Add mushrooms and stir. Cover with plastic wrap and refrigerate.
  • Peel the onions. Place in boiling water for 3 minutes. Drain.
  • In a skillet, melt and brown the butter until hazelnut in colour
  • Add the onions, sprinkle with icing sugar and caramelise for a few seconds.
  • Wash the yellow pepper, cut in half and remove the seeds. Using a cookie cutter, create 8 small shapes.
  • Plunge the pepper shapes into boiling water for 4-5 minutes, or until very tender.
  • Wash the cherry tomatoes and basil leaves.
  • Assemble the skewers by alternating 1 piece of pepper, 1 cherry tomato, 1 caramelised onion, 1 basil leaf and 1 marinated mushroom.
  • Serve skewers with slices of dry-cured sausage on a platter.

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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Crédit photo : Emilie Guelpa
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Crédit photo : @papilles

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