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BRUSCHETTA WITH DRY-CURED HAM AND SLOW-ROASTED VEGETABLES

Ingredients

Serves 4

  • 150g dry-cured ham
  • 4 bruschetta slices
  • 60g slow-roasted tomatoes
  • 350g jar of mixed roasted vegetables (peppers, aubergines etc.)
  • 50g parmesan shavings
  • 1 bunch basil
  • 3 tbsp olive oil
  • Fleur de Sel salt flakes
  • Freshly ground pepper
Preparation

Preparation: 10 minutes
Cooking: 6 minutes

  • Drizzle olive oil on the bruschetta slices and toast three minutes on each side in a large non-stick pan
  • Cut the ham into strips
  • Lay the slow-roasted tomatoes and grilled vegetables on the slices of bruschetta. Add the ham, parmesan and garnish with a few basil leaves
  • Add a little salt and freshly ground pepper
  • Serve immediately with a salad of rocket or tender leaves.

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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Crédit photo : Emilie Guelpa
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Crédit photo : @papilles

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