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Pan-fried andouillette with chanterelles

Ingredients
  • 4 andouillettes
  • 400g chanterelle mushrooms
  • 20g butter
  • 1 shallot
  • 1 sprig of rosemary
  • Salt and pepper
Preparation
  • Cut each andouillette into quarters.
  • Clean the chanterelles and finely slice the bigger ones.
  • Slice the shallot thinly.
  • In a skillet, cook 20g of butter over a medium heat. Add the andouillette rings, mushrooms and shallot.
  • Season with salt and pepper and sauté all the ingredients for roughly 7 minutes over a low heat.
  • Serve immediately and decorate with a few rosemary sprigs.

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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Crédit photo : Emilie Guelpa
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Crédit photo : @papilles

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