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MONKFISH WITH LARDONS AND PRESERVED LEMONS

Ingredients
  • 200g smoked lardons
  • 2 onions
  • 4 preserved lemons in brine
  • 30ml olive oil
  • Segments and juice of 1 grapefruit
  • 1 shallot
  • 500g monkfish fillet
  • 15ml cumin seeds
  • 4 sprigs of fresh coriander
  • Salt and pepper
  • A few mangetouts to dress
Preparation
  • Peel and thinly slice the onions.
  • Quarter the lemons.
  • In a skillet, heat 1 tbsp of olive oil. Sauté the lardons and onions until golden brown. Set aside.
  • Peel the grapefruit and slice it in segments. Transfer to a salad bowl.
  • Squeeze the juice from the rest of the grapefruit. Pour that juice in a different salad bowl and add the olive oil and minced shallot. Season with salt and pepper.
  • In the skillet, add the slices of monkfish. Cook 1 minute on each side. Pour the grapefruit juice. Add the cumin seeds, lardons and onions. Season with pepper and a little salt. Sprinkle with fresh coriander. Serve immediately.
  • Garnish with a few mangetouts

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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