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CHORIZO PIZZA

Ingredients
  • 16 chorizo slices
  • 1 pizza dough or base, shop-bought
  • 200g aubergine purée, shop-bought
  • 50g Parmesan
  • 4 tomatoes
  • 3 small courgettes
  • 200g Mozzarella
  • 75ml olive oil
  • 1 onion
  • Salt and pepper
Preparation
  • Roll out the dough or place the base on a greased baking tray.
  • Mix the aubergine purée and Parmesan. Cover the base with this mixture.
  • Wash the tomatoes and courgettes. Cut into slices, and the Mozzarella too
  • Place the vegetables and slices on the pizza, alternating and making sure they overlap.
  • Drizzle with a dash of olive oil. Season with salt and pepper. Add the finely chopped onion, then the chorizo slices
  • Bake in a preheated oven at 180°C (Mark 6) for 20 minutes.
  • Serve immediately.

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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Crédit photo : Emilie Guelpa
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