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GRUYERE AND LARDONS MUFFINS

Ingredients

makes 12 muffins

  • 120g smoked lardons
  • 160ml milk
  • 125ml sunflower oil
  • 3 eggs
  • 160g flour
  • 1 packet of yeast
  • Salt, freshly ground pepper
  • 100g grated Gruyère cheese
Preparation
  • Brown the lardons in a hot skillet. Set them on paper towels to drain.
  • Warm the milk and oil in a saucepan.
  • In a bowl, combine the eggs, flour, yeast, salt and pepper.
  • Add the grated Gruyère, mix, then add the lardons.
  • Pour the mixture into muffin tins.
  • Bake the muffins for 25 minutes in a preheated oven at 180°C (Mark 6).
  • Remove muffins from the oven. Serve warm or cold.

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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