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SAUSAGE ‘SPRING ROLLS’, LIGHT GREEN PEPPERCORN SAUCE

Ingredients

Serves 4

  • 4 sausage rolls
  • 12 Batavia lettuce leaves

To make the green peppercorn sauce:

  • 10cl thick double cream
  • 15cl single cream
  • 40g green peppercorns
Preparation
  • In a saucepan, toast the peppercorns for 1 to 2 minutes on a low heat before crushing them with a wooden spoon.
  • Add the double cream and mix well before adding the single cream. Keep cooking until you obtain a smooth sauce.
  • Heat the sausage rolls according to instructions and cut each one into three to make mini spring rolls.
  • Wrap each mini roll in a washed salad leaf and serve immediately with the peppercorn sauce.

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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