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HAM AND GOAT’S CHEESE BITES

Ingredients

Makes 16 bites

  • 4 slices of cooked ham
  • 300g rocket salad
  • 60ml dressing
  • 1 small red pepper
  • 1 small yellow pepper
  • 2 garlic cloves
  • 1 pack of fresh goat’s cheese
  • Fresh chives
  • Salt and pepper
Preparation
  • Wash the rocket and dry well. Place in a salad bowl and toss with dressing.
  • Cut the peppers into thin strips.
  • Peel the garlic cloves. Chop finely or crush with a garlic press.
  • In a bowl, combine the goat’s cheese, garlic, chopped chives, salt and pepper. Mix well.
  • Cut the slices of ham into quarters, lengthwise. Spread the mixture on top. Roll each piece of ham and hold in place with chive stalks.
  • Arrange the ham bites on a serving platter. Decorate with strips of pepper. Serve chilled with a rocket salad.

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Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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