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SAUSAGES WITH PEARS, APPLES AND ONIONS

Ingredients
  • 4 smoked knack sausages
  • 4 small pears
  • Honey
  • Zest and juice of 1 lemon
  • 1 tsp. Juniper berries
  • 2 Granny Smith apples
  • 1 red onion
  • Canola oil
  • 1 tsp. mustard seeds
Preparation
  • Preheat the oven to 180°C.
  • Prick sausages with a fork and cut  into three pieces. Place on parchment paper and cook in the oven until  golden brown.
  • Meanwhile, prepare the fruits: peel the pears and leave stems intact. Place in a pot with enough water to cover. Add honey, lemon zest and juniper berries. Simmer on a low heat for 20 minutes.
  • Hollow out the apples and cut into small cubes (without peeling).
  • Peel the red onion and cut into small pieces. Sauté in a non-stick skillet with a dash of canola oil. Cook until onions are translucent. Add the mustard seeds and cubed apples. Let them brown.
  • Prepare the warm plates with 1 cooked pear, 3 pieces of sausage and a few spoonfuls of the apple and onion mixture.

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Envie d'un repas rapide, simple et qui fera plaisi Envie d'un repas rapide, simple et qui fera plaisir à coup sûr à toute la famille ? Alors la recette de gnocchis au jambon et à la tomate de @du_coeur_a_l_image_la_suite est la recette idéale pour vous !

Voici la recette 👇🏻
1️⃣ Dans une poêle avec un filet d’huile, faites revenir les gnocchis à poêler 2 minutes jusqu’à ce qu’ils soient dorés. Baissez le feu, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.
2️⃣ Ajouter 200g de jambon blanc en morceaux, quelques morceaux de tomates séchées, des tomates cerises et des pousses d’épinards.
3️⃣ Mélanger 20cl de crème liquide avec 30g de parmesan.
🍽️ Ajouter aux gnocchis, mélanger et servir immédiatement.

Crédit photo : @du_coeur_a_l_image_la_suite

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Crédit photo : Emilie Guelpa
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